آموزش شنا به خردسالان ( 14. شنای مسافت کوتاه )
اولین شنای مستقل و بدون کمک کودکتان ، نتیجه ماه ها تمرین است . این یکی از بزرگترین لحظات زندگی اوست! قبل از اجرای این تکنیک مطمئن شوید که به تنهایی میتواند زیر آب برود سپس هر دو مرحله شنای کمکی زیر آب را تمرین کنید ، اما به کودکتان اجازه دهید به جای این که شما در بلند شدن به او کمک کنید ، او خودش و با شمارش شما صورتش را زیر آب ببرد . این یعنی قبل از این که او شنای مسافت کوتاه را یاد بگیرد ، بتواند نفس گیری کند و بدون این که شما کمکش کنید خودش را زیر آب برود .
– اهداف آموزشی :
ایجاد یک فضای امن و قابل اعتماد برای شنای کودک برای ارتقاء و حفظ اعتماد به نفس کودک در آب . عزت نفس کودک با درک او از این که برای زیر آب رفتن نیازی به شما ندارد زیاد میشود . کودکتان را در نفس گیری ، زیر آب رفتن و شنای بدون کمک به مدت دو ثانیه راهنمایی کنید .
مقالات مرتبط : آموزش شنا کودکان
- در استخری به عمق سینه ، با فاصله ۶۰-۹۰ سانتی متری فرد مقابل به ایستید و کودک را در وضعیت سرخوردن نگه دارید . از کودک بخواهید که دستانش را به سمت فرد مقابل دراز کند به طوری که کف دستانش رو به پایین باشد . به او بگویید «هروقت سر تو زیر آب بردی ، من تو را به سمت فرد مقابل هل میدهم» پس تا موقعی که به او برسی سر تو زیر آب نگهداری بعد بیا بالا و بگو «سلام» بعد از گفتن این جملات و راهنماییهای لازم کودکتان را به سمت دستان کشیده فرد مقابل هدایت کنید ( البته کف دستان او باید رو به بالا باشد ) و به او بگویید تا وضعیت دستان کودک را بررسی کند .
- از کودک بپرسید آیا برای زیر آب رفتن آماده است یا نه ، سپس با نفس گیری و زیر آب رفتنش ، به آرامی او را سُر دهید و دستانتان را از زیر بغلش جدا کنید . همین که زیر آب رفت تا «یک و دو» بشمارید . فرد مقابل باید اجازه دهد که کودک بالا بیاید و بعد او را بگیرد . کودک باید با خودش پس از دو ثانیه شنا بالا بیاید و سلام کند و یا با کمک بالا آورده شود . در نهایت کودک را با جایزه تشویق کنید .
دیدگاهتان را بنویسید