آموزش شنا به خردسالان ( 4. شنای زیر آب کمکی )
زمانی که کودکتان در زیر آب رفتن کار آمد شد و هم چنین تکنیک نفس گیری را به خوبی اجرا کرد و با آرامش و لذت کامل از زیر آب بیرون آمد و نفس گیری متناوب داشت ، حالا کودک آماده اجرای اولین شنای زیر آب با کمک شما میباشد . این مرحله باعث شکل گیری استقامت و انتقال زیر آبی نیم ثانیه به یک ، دو و در پایان سه ثانیهای کودک شما همراه با نفس گیری مناسب و موفق میشود .
– اهداف و نکات آموزشی :
زمانی که کودکتان در اجرای نفس گیری مهارت پیدا کرد به عنوان بخشی از بازی ، شنای زیر آب کمکی را جایگزین آن کنید . اگر کودکتان سه ساله یا بیشتر است این شنا را در حالی تمرین کنید که او خودش زیر آب برود و سپس او را برای اولین شنای با مسافت کوتاه آماده کنید .
مقالات مرتبط : آموزش شنا کودکان
مرحله اول :
- در استخری به عمق کمر تا سینه به ایستید و کودک را در حالت سر خوردن نگه دارید . در فاصله ۱۲۰ تا ۱۵۰ سانتی متری رو به روی فرد مقابل به ایستید . به کودک خود علامت حبس نفس گیری را بدهید و سپس او را زیر آب ببرید .
- در حین این که صورت کودک زیر آب است ، هر دوی شما باید به آرامی یک و دو را بشمارید و رو به جلو حرکت کنید . دقت کنید که تنها صورت کودک زیر سطح آب باشد . با شماره دو او را از آب بیرون بکشید و به نفر مقابل بدهید او نیز باید قبل از تشویق کودک و پرت کردن حواس او با یک اسباب بازی ، کودک را بررسی کند تا مطمئن شود کودک آب نخورده باشد . در هر دور آموزش ، تمرین را سه بار تکرار کنید ، و این سه دور را در فواصل زمانی معین و دورههای متفاوت از چرخه فعالیت انجام دهید . این تمرین را حداقل چهار بار قبل از رفتن به مرحلهی دوم انجام دهید .
مرحله دوم :
زمانی که کودکتان به خوبی بر مرحلهی اول فائق آمد ، شما میتوانید به تدریج زمان شنای زیرآب و نگه داشتن کودک را افزایش دهید و او را با صدای بلند حمایت کنید . مطابق مرحلهی اول عمل کنید ولی یک ، دو و سه را بشمارید و بعد کودک را به فرد مقابل بدهید . این تمرین را سه دور با فواصل زمانی معین در دورههای متفاوت از چرخه فعالیت انجام دهید .
مقاله پیشنهادی : آموزش شنا
دیدگاهتان را بنویسید