آموزش شنا به خردسالان ( 20. پریدن ، زیرآبی و شنا )
در حال حاضر کودک شما یاد گرفته است که چگونه و با ایمنی کامل از لبه استخر به داخل آب بپرد و حالا شما میتوانید این مهارت را به مهارت پریدن ، زیر آب رفتن و شنا کردن تعمیم دهید . در ابتدا به او اجازه دهید در حالی که شما مراقبش هستید ، اندکی زیر آب برود . بعد از آن و پس از گذشت زمان و تمرین او قادر به اجرای پرش ، زیر آب رفتن و شنا به سمت شما خواهد شد .
اهداف آموزشی :
جهت حفظ حالت صحیح جلو آمدن در پرش ، اگر کودکتان از پریدن میترسد ، به او نزدیکتر شوید و زیر بغل او را در حین پرش نگه دارید . تا زمانی که کودکتان این مرحله را به خوبی انجام نداده است به مرحله بعد نروید .
مرحله اول :
در استخری به عمق کمر تا سینه به ایستید . کودک را در حالت نشسته در لبهی استخر قرار دهید و دستانتان را زیر بغل او قرار دهید . سپس با شمارش سه ، دو و یک ، با فشار به زیر بغل او ، به او علامت دهید که به داخل استخر بپرد و 5/7 – ۵ سانتی متر او را به زیر آب ببرید . در حین پریدن ، زیر بغل او را زیر آب هم بگیرید . بعد دو قدم به عقب بروید و او را هدایت کنید تا اندکی زیر آب شنا کند و در آخر او را به سطح آب بیاورید . با گذشت هفته ها ، زمان زیر آب ماندن کودک را دو تا سه ثانیه افزایش دهید .
مقالات مرتبط : آموزش شنا کودکان
مرحله دوم :
وقتی مرحله اول را چند هفته تمرین کردید ، به مرحله دوم بروید . این مرحله هم شبیه مرحله اول است ولی این بار کودک بدون کمک شما شنا میکند . از او بخواهید در حالت نشسته به داخل استخر بپرد ولی این بار به جای گرفتن فوری ، او را نگیرید و اجازه دهید با حرکت شما به عقب و به سمت شما شنا کند سپس او را بگیرید و به سطح آب بیاورید .
مرحله سوم :
وقتی کودک مرحله دوم را کاملا فراگرفت ، همان تکنیک را ادامه دهید . فقط این بار یک اسباب بازی را زیر آب نگه دارید تا کودک آن را بگیرد . این حرکت ساده باعث تمرکز بیشتر کودک میشود و عناصر لذت بخش و ایجاد انگیزه برای داشتن یک وضعیت بدنی افقی ، خوب و صاف را به دنبال خواهد داشت . به علاوه نگاه کودک به جای این که به والدینش باشد به سمت پایین و اسباب بازی جلب میشود .
مقاله پیشنهادی : آموزش شنا
دیدگاهتان را بنویسید